Evenementen

Onze tenniscentra bieden een uitstekende gelegenheid om uw bedrijfspresentaties te geven, grote bijeenkomsten te herbergen of zelfs om kleine beurzen te organiseren. Ook bent u bij ons op de juiste plek om samen met uw vrienden, familie en bekenden uw jubileum te vieren. We willen graag met u over de mogelijkheden brainstormen.
 

Bedrijfsavonden

Onze tenniscentra en tennishallen zijn zeer geschikt om uw personeels- of bedrijfsavonden te organiseren. Ook bent u bij ons op de juiste plek om uw  relaties sportief te inviteren. P.R.O.-tennis denkt graag met u mee over de invulling van de avond. Vanzelfsprekend over het sportieve onderdeel, maar we hebben ook uitgebreide mogelijkheden voor buffetten, hapjes en drankjes en zelfs voor muzikale ondersteuning en aankleding.

 

Tennisclinics

 
P.R.O.-tennis heeft een flink aantal leraren in dienst die ook voor jong en oud tennisclinics kunnen 
geven. Het verzorgen van tennisclinics kan in principe op elke tennisclub in Nederland, maar ook in onze eigen tenniscentra. Clinics kunnen we verzorgen voor bijvoorbeeld de jeugdleden van uw vereniging met leuke spelletjes en cadeautjes, maar ook voor de relaties van uw bedrijf met een uitgebreid hapje en drankje.